Welkom bij BBQBarhuren.nl

De basis voor jouw evenement, op elke locatie!

BBQ verhuur Voorthuizen | BBQ huren in Voorthuizen

BBQ huren in Voorthuizen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De BBQ Bar is een nieuw concept voorzien van alle gemakken, waaronder 2 koelkasten en 2 grote gasbarbecues (geschikt voor tot wel 60 personen!). Met de ingebouwde muziekinstallatie en de verlichting geef je jouw evenement extra sfeer. De BBQ Bar biedt daarnaast 14 zitplaatsen aan de bar.

Heb je andere wensen zoals vlees, statafels of een partytent? Geen probleem, wij denken graag met je mee! 

Afbeeldingen

Huren

Wij zijn gevestigd in Putten, en leveren o.a. in Voorthuizen. Binnen een straal van 20 kilometer vanaf Putten doen wij dit GRATIS
Wij brengen de BBQ Bar voor aanvang van het feest en halen deze afhankelijk van de tijd dezelfde dag of ochtend na afloop weer op.

Video

Historie

In het begin van 2019 lagen de nieuwe ideeën en tekeningen alweer op tafel. Het moest een professionele aanhanger worden: grote grasbarbecues, meer zitplaatsen, koelkasten, een muziekinstallatie, verlichting.

Toen kon het zoeken naar de juiste materialen en het daadwerkelijk bouwen weer beginnen. In het voorjaar van 2019 werd de bouw gestart met een groter onderstel en een op maat gemaakt stalen frame. De buitenkant word bekleed met hout, er word een barblad gemaakt en de barbecues worden ingebouwd. De stroomvoorzieningen en het multimediasysteem geïnstalleerd.

Uiteindelijk komt de vloer erin en als laatste worden de krukjes aan de buitenkant gemonteerd. Na de laatste details was de kar na een half jaar bouwen klaar voor gebruik.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Wij leveren onder andere in:
Barneveld, Leusden, Ede, Gelderse Vallei, Putten, Nijkerk, Terschuur, Hierden, Stroe, Achterveld, Woudenberg, Apeldoorn, Hierden, Leusden, Kootwijk, Overberg, Renswoude, Huur, Beekbergen, Klarenbeek, Arnhem, Oosterbeek, Hoenderloo, Uddel, Nunspeet, Scherpenzeel, Huren, Amersfoort, Veenendaal, Rhenen, Tiel, Bennekom, Arnhem, Wageningen, Otterlo, Lunteren, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Ermelo en Garderen.

BBQ-Huren-Putten-Sfeer