Wie zijn wij? Vrienden. Fulltime werken en gevoelsmatig korte weekenden is wat er voor zorgt dat we meer van die momenten genieten: barbecueën, lange zomeravonden en een biertje drinken.

Historie

De historie van BBQBarhuren.nl

In de zomer van 2016 ontstond het eerste idee. Een ontspannen dag op het strand eindigde met de opmerking: ‘Wat als we de barbecue naar het strand halen?’, ‘Een barbecue op wielen, of zo’. Van het een kwam het ander, er werd bedacht en getekend. Al snel lagen de eerste ideeën op tafel.

Op marktplaats werd naar een geschikte aanhanger en koelkast gezocht. Van een olievat werd een BBQ gemaakt. Na veel avonduren en zaterdagen bouwen kwam de eerste ‘Barbecuekar’ tot stand. Dit was hetzelfde concept maar op een kleinere aanhanger en voor eigen gebruik. Na twee zomers veel plezier te hebben gehad van de Barbecuekar, ontstonden er weer nieuwe ideeën…

We besloten de aanhanger te verkopen en de volgende stap te zetten.

BBQBarhuren.nl

Realisatie

Hoe wij onze BBQ Bar hebben gerealiseerd
BBQBarhuren.nl

In het begin van 2019 lagen de nieuwe ideeën en tekeningen alweer op tafel. Het moest een professionele aanhanger worden: grote grasbarbecues, meer zitplaatsen, koelkasten, een muziekinstallatie, verlichting.

Toen kon het zoeken naar de juiste materialen en het daadwerkelijk bouwen weer beginnen. In het voorjaar van 2019 werd de bouw gestart met een groter onderstel en een op maat gemaakt stalen frame. De buitenkant word bekleed met hout, er word een barblad gemaakt en de barbecues worden ingebouwd. De stroomvoorzieningen en het multimediasysteem geïnstalleerd.

Uiteindelijk komt de vloer erin en als laatste worden de krukjes aan de buitenkant gemonteerd. Na de laatste details was de kar na een half jaar bouwen klaar voor gebruik.

Video

Zie alle mogelijkheden van onze BBQ Bar