Heb je een vraag over het huren van de BBQ Bar? We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Veelgestelde vragen

Wel zo makkelijk

Reserveren

Ja! Dit kan tot 7 dagen voor de geboekte datum worden aangevraagd. Het gaat altijd in overleg neem hiervoor even contact met ons op!

Corona

We begrijpen goed dat dit erg vervelend is.  De reserveringsdatum kan in ieder geval tot 7 dagen voor de geboekte datum worden aangepast. Echter zijn wij hier erg flexibel in en denken wij graag mee. Neem hiervoor dus even contact met ons op.

Zeker, veiligheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel! De barkrukken langs onze BBQ Bar zijn aangepast zodat iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar kan zitten!

Brengen en halen

Wij brengen de BBQ Bar voor aanvang van het feest en halen deze afhankelijk van de tijd dezelfde dag of ochtend na afloop weer op. Dit zal altijd in overleg gebeuren!

Dat kan zeker! Wanneer de BBQ Bar is aangevraagd zullen wij contact met je opnemen om dit samen af te stemmen.

Wanneer de afleverplaats buiten de 20 km bezorggrens ligt kun je nog steeds gebruik maken van de BBQ Bar. Voor het bezorgen en ophalen rekenen wij dan €1,00 per gereden kilometer, gerekend vanuit Putten. Als je bij ons de aanvraag doet voor het huren zullen wij contact opnemen en je laten weten wat de bezorgkosten zijn.

Betaling

Wij werken met een aanbetaling van 100%. Op de dag van jouw evenement dient het factuurbedrag op onze rekening te staan! De borg van €200,- wordt in de factuur meegenomen en binnen twee weken terug gestort tenzij anders afgesproken.

Ja, onze BBQ Bar vertegenwoordigt een aanzienlijke waarde. De borgsom is €200,-. Dit is terug te vinden in onze algemene voorwaarden. De borg krijg je terug als wij de BBQ Bar schoon en onbeschadigd bij jullie ophalen. Als de BBQ Bar hier niet aan voldoet, dan brengen wij daar kosten voor in rekening. Het bedrag zal binnen twee weken terug op je rekening staan. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan personen en/of eigendommen als de aanhanger niet volgens onze aanwijzingen gebruikt wordt.

Staat je vraag hier niet tussen?

Geen probleem, wij helpen je graag!

Neem direct contact met ons op: bel/ whatsapp naar 06 41 73 18 18 of stuur een email naar info@bbqbarhuren.nl